Colomba pasquale (suomeksi ”pääsiäiskyyhky”) on perinteinen italialainen pääsiäiskakku. Taikina valmistetaan italialaisen panettonen tavoin jauhoista, kananmunista, sokerista, luonnollisesta hiivasta ja voista. Kakku muotoillaan kyyhkysen muotoon rauhan ja toivon symboliksi ja koristellaan yleensä raesokerilla ja manteleilla ennen paistamista.
Tämä kakku on maukkaan kuorrutteensa ja runsaan täytteensä ansiosta kaikin puolin herkullinen – kruunaa pääsiäisen juhlapöytä ikimuistoisella herkulla!
– Valmistettu vapaiden kanojen munista, maidosta ja italialaisesta villikukkahunajasta
– Suklaatäytteellä, suklaakuorrutteella ja tummilla suklaalastuilla
Ainesosat: VEHNÄjauho, suklaatäyte 14 %, (glukoosisiirappi, vesi, sokeri, palmuöljy, dekstroosi, vähärasvainen kaakao 3,5 %, rasvaton MAITOjauhe, alkoholi, kaakaovoi, aromit, sakeuttamisaine: pektiini, säilöntäaine: kaliumsorbaatti, suola), sokeri, vesi, VOI (MAITO), luonnonhiiva (VEHNÄ) 6 %, vähärasvainen kaakaokuorrute 5 % (sokeri, hydrattu kasvirasva (palmunydinöljy, kookosöljy), vähärasvainen kaakao 20 %, LAKTOOSI, emulgointiaine: SOIJAlesitiini, aromit), KANANMUNANKELTUAINEN italialaisten vapaiden kanojen munista, tummat suklaalastut 4 % (sokeri, kaakaomassa 36 %, kaakaovoi, emulgointiaine: SOIJAlesitiini, aromit), emulgointiaine: rasvahappojen mono- ja diglyseridit, italialaiset vapaan kanan KANANMUNAT, glukoosi-fruktoosisiirappi, italialainen tuore täysMAITO, italialainen villikukkahunaja, mallastettu VEHNÄjauho, suola, luontaiset aromit. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ SINAPPIA JA PÄHKINÖITÄ.
Säilytys: säilytä viileässä, kuivassa ja pimeässä. Sulje pakkaus huolellisesti avaamisen jälkeen.
Tuotearvioita ei vielä ole.