Automaattiset kahvikoneet

JURA-kahvikoneisiin yhdistetään seuraavat asiat: paras mahdollinen kahvin laatu, helppokäyttöisyys ja häikäisevä muotoilu. Nauti JURA-laitteella laajasta erikoiskahvijuomien valikoimasta napin painalluksella – aina tuoreista pavuista jauhettuna, ei kapseleista.

Kahviautomaatit työpaikalle

JURAn ammattimaiseen käyttöön tarkoitetut automaattiset erikoiskahvikoneet ovat optimaalinen valinta siellä, missä nautitaan päivittäin 10 – 200 kupillista kahvia. Erikoiskahvia napin painalluksella – aina tuoreista pavuista jauhettuna, ei kapseleista.

Hoitotuotteet

Käyttämällä alkuperäisiä JURA-hoitotuotteita varmistat täydellisen hygienian ja suojauksen. Kaikki suojaavat koostumukset on optimoitu tarkasti sopimaan JURAn automaattisissa koneissa käytettävien ohjelmien ja materiaalien kanssa.

Lisävarusteet

Nimenomaisesti JURA-kahvikoneisiin suunnitellut lisävarusteet ja laajennukset varmistavat täydellisen erikoiskahvijuoman ja takaavat kupillisen nautintoa.

Avainteknologiat: Erikoiskahvit – tuoretta, ei kapseloitua

Vertaansa vailla oleva kupillinen kahvia tuoreista pavuista, jotka on vasta jauhettu napin painalluksella, juuri uutettu, kaikki alle minuutissa – juuri henkilökohtaisten makutottumustesi mukaisesti.

Näin toimii JURAn täysautomaattinen kahvijuomalaite

Täydellinen kahvijuoma napin painalluksella – vasta jauhettuna, ilman kapseleita. Mutta mitä kahvijuoman valinnan jälkeen oikein tapahtuu? Seuraa kahvin valmistusta katsomalla JURAn täysautomaattisen kahvijuomalaitteen sisään: jauhatuksesta keittämisen kautta aina kupissa odottavaan lopputulokseen asti. Samalla tutustut huippuluokan kahvielämyksen mahdollistavien tekniikoiden väliseen monitahoiseen vuorovaikutukseen.

Product Recognising Grinder (P.R.G.)

Jotta voidaan taata ihanteellinen jauhatus jokaiselle erikoisuudelle, JURAn insinöörit ovat kehittäneet tuotetunnistuksella varustetun Product Recognising Grinder (P.R.G.) -jauhimen. Elektronisesti ohjattu, erittäin tehokas jauhin säätää itsensä sekunnin murto-osissa ennalta määritettyyn jauhatusasteeseen – paljon nopeammin kuin mikä olisi manuaalisesti mahdollista. Säädöt ulottuvat klassisten kahvien erittäin hienosta jauhatusasteesta aina pidennettyjen erikoisuuksien erittäin karkeaan jauhatusasteeseen.

Erilaiset keittämisprosessit

Ihanteellinen uuttamisaika on parhaan mahdollisen lopputuloksen kannalta ratkaiseva tekijä: Siinä veden ja kahvijauheen välinen kontaktiaika on tarpeeksi pitkä aromiaineiden vapauttamiseksi kahvijauheesta, mutta samalla tarpeeksi lyhyt, jotta karvasaineet ja parkkihapot eivät liukene mukaan.

Siksi JURA on kehittänyt vakiokeittämisprosessin lisäksi Pulse Extraction Process (P.E.P.®) -menetelmän lyhyitä erikoisuuksia, kuten ristrettoa tai espressoa, varten sekä One-Touch Lungo -toiminnon pitkiä erikoisuuksia varten. Cold Brew -erikoisuuksien valmistukseen espressomenetelmän mukaisesti käytetään lisäksi Cold Extraction Process -menetelmää.

Intelligent Water System (I.W.S.) ja CLARIS Smart -suodatinpatruuna

Kahvi on 98-prosenttisesti vettä. Puhdas, kylmä vesi on näin ollen välttämätöntä täydellisen kahvilopputuloksen aikaansaamiseksi. Kun vettä kuumennetaan, siinä oleva kalkki erottuu. JURA tarjoaa CLARIS-suodatinpatruunan avulla älykkään ratkaisun:

  • se suojaa laitetta kalkkikerrostumilta ja pidentää sen käyttöikää.
  • Laitteelle ei tarvitse suorittaa kalkinpoistoa.
  • Tasaisen hyvä veden ja siten kahvin laatu on varmistettu.
  • Intelligent Water System (I.W.S.) tunnistaa automaattisesti, milloin suodatinpatruuna on asetettu paikalleen.

Maitojärjestelmä

Kahvijuomat, kuten cappuccino, latte macchiato ja muut, viimeistellään maidolla tai maitovaahdolla. JURAn innovatiiviset maitovaahdottimet valmistavat vallankumouksellisen hienovaahtotekniikan ansiosta pienihuokoista ja ilmavaa maitovaahtoa, jonka koostumus säilyy pitkään, tai yksinkertaisesti kuumentavat maidon haluttuun lämpötilaan.