Jauhettu kahvi Kenya Kariru, 250 g

Ei enää tuoteta

Lisätiedot

Kahvin maku on kevyt ja tasapainoinen. Maku tuo mieleen kypsät vadelmat ja omenat sekä hiven punaherukan karvautta. Kahvi erottuu pitkäkestoisella ja makealla marjamaisella jälkimaullaan.

Keniasta on tullut kokoajan kuuluisampi kahvimaailmassa paikallisesti kasvatetun kahvin ainutlaatuisen ja elävän maun ansiosta, jota kahvikulinaristit arvostavat ympäri maailmaa. Nämä SL 34- ja SL 28-kahvipavut viljellään Baragwi osuuskunnan Kariru:n tilalla, joka sijaitsee Kirinjaga-alueen hedelmällisellä tulivuoriperäisen Kenya vuoren rinteillä (1800 – 1900 m merenpinnan yläpuolella). Kahvin käsittelyyn käytetään lisäksi vain puhdasta Kamweti-joen vettä, ja pavut kuivataan luonnollisesti kuuman afrikkalaisen auringon alla.

Laadun ja poikkeuksellisen maun ansiosta kahvi luokitellaan Specialty kahviksi. SCA pisteyttää sen 87,5/100.

Alkuperä: Kenia

Alue: Kirinyaga

Tila: Baragwi osuuskunta

Kasvukorkeus: 1800-1900m

Lajike: SL 34, SL 28

Prosessi: Washed

Paahtoaste: Keskipaahto

Makumaailma: Vadelma, punaviinimarja, omena

Tekniset tiedot

Alkuperämaa:

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Kahvityyppi
Kahvilaji
Valmistaja
Alkuperä kahvialue
Alkuperämaa
SCA-pisteet

87.5000

Prosessi

Pesty

Arabica lajike

Muut

Mitat ja paino

Paino

Toimitus

Ruusulankatu 8, Helsinki
Loppu varastosta
Keskusvarasto (ostettavissa verkkokaupasta)
Loppu varastosta

Lisätietoja

Missä tämä kahvi on paahdettu?
Mitä eroa on specialty kahvipavuilla ja tavallisilla?
Miten pesty käsittely vaikuttaa kahvin makuun?
Mitä valmistusmenetelmiä varten tämä kahvi sopii?
Onko tätä kahvia saatavilla myös papuina?

Arviot

0
0 arvostelut
0%
0%
0%
0%
0%

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jauhettu kahvi Kenya Kariru, 250 g”