Acaia Pearl kahvivaaka – Cool White

Pyydä tarjous
Pyydä tarjous

Lisätiedot

Tutustu palkittuun Acaia “Pearl” -vaakaan, joka on muotoiltu uudelleen. Siinä on kaikki klassiset ominaisuudet, joista käyttäjät pitävät, mutta tällä kertaa suunnittelu on vieläkin harkitumpaa, mikä tekee uuttorituaalistasi kokemuksen tarkkuudessa, nautinnossa ja helppoudessa. Vie pour-over -taitosi uudelle tasolle reaaliaikaisen virtausnopeuden indikaattorin ja lisätilojen avulla – tai pidä se yksinkertaisena ja seuraa painoa sekä aikaa uuttaessasi. Valinta on sinun ja mahdollisuudet ovat rajattomat!

REAALIAIKAINEN VIRTAUSNOPEUSINDIKAATTORI

Virtausnopeusindikaattori visualisoi reaaliaikaisen kaatonopeutesi ja ehdottaa kynnysarvoja ihanteelliseen virtaukseen.

NOPEAMPI JA HERKEMPI

Uuden punnitustekniikan ansiosta “Pearl” stabiloituu nopeammin ja tarkemmin uuton aikana, mikä säästää kiireisten baristojen arvokasta aikaa.

OPTIMOITU LUETTAVUUS AURINGONVALOSSA 

Säädettävän kirkkauden ansiosta näyttöä on helppo lukea kaikissa sisävalaistusolosuhteissa. Parannettu kirkkaus mahdollistaa myös paremman näkyvyyden ulkona auringonvalossa.

TÄRKEIMMÄT UUTTOTILAT

Hyödynnä erilaisia ​​​​uuttotiloja, jotka on suunniteltu kaikkiin uuttotarpeisiisi. Dual Display Mode -tilasta Auto-Start Timer Mode- tai Beverage Mode -tilaan, löydät taatusti tyyliisi sopivan uuton.

USB-C-LADATTAVA

Litiumakku kestää 30–40 tuntia, mikä tarjoaa ympäristöystävällisen, vaihtoehtoisen virtalähteen. Jos keität yhden kupin kahvia päivässä, sinun tarvitsee ladata vaaka vain muutaman kuukauden välein.

SUUNNITELTU KESTÄVÄKSI

Teollisuuden standardien mukaan modulaarisella rakenteella valmistettu “Pearl” sopii jokaiselle kahvin ystävälle. Se perustuu laboratoriomaiseen teknologiaan, mikä luo vertaansa vailla olevan kestävyyden. Jokainen vaaka on käsintehty, testattu ja kalibroitu ennen kuin ne lähetetään ulos tehtaalta.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ

Pakkaus sisältää:

– 1 kahvivaaka 

– 1 lämmönkestävä alunen

– 1 USB-C -laturikaapeli

Lisätiedot

Alkuperämaa:

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tuotteet
Valmistaja
Väri
Alkuperämaa

Mitat ja paino

Syvyys
Korkeus
Leveys
Paino

Käyttö ja huolto

Ei vielä kysymyksiä.

Arviot

0
0 arvostelut
0%
0%
0%
0%
0%

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Acaia Pearl kahvivaaka – Cool White”