Acaia Orbit kahvimylly – musta (Mazzer 33M)

1935.00 

Tuotetta on keskusvarastossa (ostettavissa verkkokaupasta).
Toimitus 2 – 4 viikkoa *89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä.

Lisätiedot

“Acaia Orbit” -kahvimylly on muotoilultaan tyylikäs ja moderni, ja mukana on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Jokaisessa käsin rakennetussa kahvimyllyssä on monikäyttöinen papusuppilo kerta-annosten tai suurempien erien jauhamista varten. Nauti minimaalisesta jauhatuksen retentiosta, kierrosnopeuden säätömahdollisuudesta ja energiatehokkuudesta, tai yhdistä “Orbit” ja “Lunar”-vaaka nauttiaksesi saumattomasta, painoon perustuvasta jauhatuksesta. 

NAUTI “ORBIT”-ELÄMYKSESTÄ

“Orbit” on valmis vastaamaan kaikkiin uuttotarpeisiisi! Myllyssä on 64 mm:n teräksiset levyterät ja portaaton jauhatuksen säätö. Mukana on myös koputuskouru ja automaattinen puhdistusominaisuus, joka on suunniteltu vähentämään jauhatuksen retention minimiin. Voit käyttää kahvimyllyä myös sovelluksen avulla: RPM-säätö, profilointi ja muut kätevät ominaisuudet ovat muokattavissa älypuhelimen kautta. Kun “Orbit” yhdistetään “Lunar”-espressovaakaan, jauhatusta voit säätää painon mukaan – tämän toiminnon avulla papuja ei tarvitse enää punnita etukäteen!

MONIKÄYTTÖINEN SUPPILO

Uusi monikäyttöinen suppilo toimii sekä kerta-annosten jauhamiseen että adapterina suurempien erien jauhamiseen tarvittaviin suppiloihin.

PORTAATON JAUHATUKSEN SÄÄTÖ

Nauti tarkasta ja vaivattomasta jauhatuskarkeuden säädöstä: espressosta suodatinkahviin.

JAUHATUS PAINON MUKAAN -TOIMINTO

Yhdistä “Orbit”-kahvimyllysi “Lunar”-vaakaan varmistaaksesi vertaansa vailla olevan annostelutarkkuuden ja jauhatustehokkuuden. 

64 MM:N “MAZZER”-TERÄT

Tämä kahvimylly on varustettu 64 mm:n “Mazzer 33M”-terillä, joilla valmistuu täydellinen jauhatus sekä klassiseen espressoon että tasapainoiseen suodatinkahviin. 

PERSONOI “ORBIT”-KAHVIMYLLYSI

Paranna jauhatuselämystäsi “Orbit”-sovelluksella! Aseta jauhatusnopeus mihin tahansa 600 ja 1500 RPM:n välille, personoi painikkeiden toiminnot ja tallenna omia uniikkeja painoon tai aikaan perustuvia jauhatusprofiileja. Hiljattain mukaan tuotu “Reverse-and-Adjust” -toiminto mahdollistaa vaivattoman siirtymisen karkean ja hienon jauhatuksen välillä, minkä ansiosta tämä kahvimylly sopii erinomaisesti baristoille, jotka valmistavat päivittäin sekä suodatinkahvia että espressoja.

ENERGIATEHOKAS

“Orbit” on luotu vähentämään energiankulutusta, mutta se pystyy silti tarjoamaan korkean suorituskyvyn ja älykkään jauhatuksen.

HUOLTO JA PUHDISTUS

Älä upota “Orbit”-myllyä tai sen osia veteen. Käytä myllyn puhdistamiseen vain pehmeää liinaa ja lämmintä vettä. Älä käytä pesuaineita tai muita kemikaaleja, sillä ne voivat vahingoittaa tuotetta.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ:

– Kahvimylly

– Annostelukuppi, jossa on magneettialusta

– Magneettinauhat (joita käytetään myllyn ja “Lunar”-vaa’an yhdistämiseen)

– Tarvikesarja

– Virtajohto

Tekniset tiedot

Alkuperämaa:

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tuotteet
Valmistaja
Väri
Takuu
Terien tyyppi
Lisäominaisuudet
Alkuperämaa
Terän halkaisija

64 mm

Kahvimyllyn tyyppi

Sähköinen

Terien rakenne

Kartiomainen

Sopii

Espresso, Suodatin/Pour-over, Universaalinen

Käyttötarkoitus

Kotikäyttöön

Kapasiteetit

Papusäiliön koko

Mitat ja paino

Syvyys
Korkeus
Leveys
Paino

Lisätietoja

Ei vielä kysymyksiä.

Arviot

0
0 arvostelut
0%
0%
0%
0%
0%

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Acaia Orbit kahvimylly – musta (Mazzer 33M)”