Melitta LatteSelect F630-211 täysautomaattinen kahvikone – hopea

Loppuunmyyty
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkeihin, joiden yhteisarvo on 50 €.

Lisätiedot

Nauti erilaisista kahveista, jotka valmistuvat yhdellä napin painalluksella!

Sukella kahvin maailmaan “Melitta Latte Select®” -laitteen avulla! Kosketa haluamasi juoman kuvaa, istu alas ja nauti. Valitse jokin kahdestatoista valmiista reseptistä tai luo ja tallenna omia reseptejä jopa kuudelle käyttäjälle. Kaksiosainen papusäiliö tuo kahvinvalmistukseen uusia monipuolisia mahdollisuuksia, sillä voit valita kuhunkin juomaan sopivimman papulajikkeen.

12 KAHVIJUOMAA AUTENTTISESTI VALMISTETTUNA

Kosketa haluamasi juoman kuvaa ja nauti neljästä rakastetusta klassikosta: espresso, caffè crema, cappuccino ja latte macchiato. Valikosta löydät myös kahdeksan muuta vaihtoehtoa, kuten flat white ja americano. Klassiset juomat valmistetaan italialaisia perinteitä kunnioittaen ja ne maut ovat siksi autenttisia: esimerkiksi latte macchiatoa valmistettaessa espresso lisätään aina maidon ja maitovaahdon jälkeen, kun taas cappuccinon kohdalla toimitaan päinvastoin.

KAKSIOSAINEN PAPUSÄILIÖ

Jotta kahvi maistuisi mahdollisimman maukkaalta, tässä laitteessa on kaksiosainen papusäiliö – voit siis valita yhden paputyypin esimerkiksi espressoa varten ja toisen maitopohjaista juomaa varten. Laitteessa on myös sisäänrakennettu kahvikouru, jonka ansiosta myös jauhetun kahvin käyttö on mahdollista.

NAUTI TÄYDELLISESTÄ AROMIKKUUDESTA

“Latte Select®” -ominaisuuden ansiosta voit olla varma siitä, että kahvikone jauhaa tarvittavan määrän papuja aina juuri ennen kahvin valmistusta, jotta kahvi on mahdollisimman tuoretta.

TÄYDELLISESTI OMAAN MAKUUSI SOPIVAA KAHVIA

“Latte Select®” -toiminnon avulla jopa kuusi käyttäjää voi ohjelmoida ja tallentaa laitteeseen haluamansa asetukset. Kahvin voimakkuuden (neljä asetusta) ja jauhatuskarkeuden (viisi asetusta) lisäksi myös kahvin valmistuksen lämpötilaa ja annoskokoa on mahdollista säätää. Lisäksi “Double Cup” -toiminnon avulla on mahdollista valmistaa useimmista resepteistä kaksi kupillista samalla kertaa, maidon kanssa tai ilman.

SOPII MYÖS TEENJUOJILLE

12 esiasetetun kahvireseptin lisäksi tämä täysautomaattinen kahvikone mahdollistaa myös erilaisista teelaaduista nauttimisen. Valitse yksi neljästä käytettävissä olevasta haudutuslämpötilasta ja nauti mieleisesi teelajikkeen mausta, olipa suosikkisi sitten vihreä, musta tai valkoinen tee, tai yrtti- tai hedelmähauduke.

HILJAINEN KAHVIMYLLY

Haluatko nauttia kahvisi täydellisessä hiljaisuudessa? Erityisen hiljaisesti toimivan kahvimyllyn ansiosta voit nyt valmistaa kupillisen nopeasti ja hiljaisesti.

ALL-IN-ONE ANNOSTELIJA

Kätevässä annostelijassa on erilliset suuttimet kahville, maidolle ja kuumalle vedelle, joten voit valmistaa suosikkireseptisi siirtämättä kuppia. Annostelija on myös korkeussäädettävä, joten voit halutessasi valmistaa juomia myös korkeisiin laseihin. Kuppien valaistus tuo laitteeseen näyttävän lisän.

HELPPO HUOLTAA

Saat ilmoituksen heti, kun puhdistuksen tai kalkinpoiston aika koittaa. Lisäksi laite on mahdollista huuhdella perusteellisesti kuumalla vedellä ja höyryllä jokaisen maitopohjaisen juoman valmistuksen jälkeen: paina nappia, ja laite hoitaa loput puolestasi. Jos haluat mahdollisimman maukasta kahvia ja välttyä usein toistuvalta kalkinpoisto-operaatiolta, voit käyttää Melitta® Pro Aqua -vedensuodatinta.

ENERGIATEHOKAS

Ohjelmoitavan energiansäästötilan lisäksi tässä täysautomaattisessa Melitta-kahvikoneessa on kätevä automaattinen virrankatkaisu.

  • Caffè crema
  • Cappuccino
  • Espresso
  • Latte Macchiato

Lisätiedot

Vesipumpun paine:

Alkuperämaa:

Kupin valaistus:

Kyllä

Näyttö:

Vesisäiliö:

Annoksen mustalle kahville:

Tallennettavat käyttäjäprofiilit:

6

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi
Valmistaja
Väri
Takuu
Maidonvaahdottimen tyyppi
Terien tyyppi
Voimakkuus
Vesipumpun paine
Alkuperämaa
Vesijohtoverkko kytkentä

Ei

Jännite

220/240 V

Kahvin uuttoyksikkö

Irrotettava

Kupinlämmitin

Passiivinen

Kupin valaistus

Kyllä

Hallinta

Näyttö
Ohjaustyyppi

Hipaisupainikkeet

Kapasiteetit

Vesisäiliö
Papusäiliön koko
Papusäiliöiden lukumäärä

2

Toinen kahvipavun kapasiteetti

135 g

Asetukset

Annoksen mustalle kahville

Annoksen säätö maitokahville

Säädettävä jauhatuskarkeus (tasot)

5

Annoskoko

Ohjelmoitava

Säädettävä maitovaahto

Kyllä

Tallennettavat käyttäjäprofiilit

6

Kahvin vahvuus (tasot)

4

Reseptimäärä

Valmistaako kuumaa maitoa?
Muut

Kuuma maito, Maitovaahto

Kahvi

Caffè crema, Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelma
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma
Puhdistusohjelma
Automaattinen huuhtelu

Mitat ja paino

Syvyys
Korkeus
Leveys
Paino

Pakkaus sisältää

Pakkaus sisältää

(*Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa settiin kuuluvia tuotteita ilman ennakkoilmoitusta*), Kahvilusikka, Käyttöohje, Maitoletku, Maitosäiliö, Vedenkovuuden mittausliuska, Vedensuodatin

Käyttö ja huolto

Arviot

0
0 arvostelut
0%
0%
0%
0%
0%

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Melitta LatteSelect F630-211 täysautomaattinen kahvikone – hopea”