Barista & Co Strong Brew kahvinkeitin – musta

36.99 

Tuotetta on keskusvarastossa (ostettavissa verkkokaupasta).
Toimitus 1 – 4 arkipäivää *89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä.

Lisätiedot

“Strong Brew” on luotu erityisen vahvan kahvin ystäville. Perinteisen kahvinkeiton ja paineella avustetun kahvinvalmistuksen yhdistelmä tuottaa yhden kupillisen voimakkaan makuista ja erittäin vahvaa kahvia vain 2 minuutissa.

“Strong Brew” on ainutlaatuinen kahvinkeitin, joka on suunniteltu tuottamaan voimakkaan makuista kahvia, joka sisältää jopa 257 mg kofeiinia kupillista kohti! Tästä lähtien voit nauttia herkullista kahvia, joka sisältää vain kofeiinia ja antioksidantteja.

LISÄÄ PÄIVÄÄSI ENERGIAA

“Strong Brew” -kahvinkeitin yhdistää perinteisen kahvinkeiton ja paineella avustetun kahvinvalmistuksen ja tarjoilee pienen annoksen vahvaa kahvia. Patentoitu helix-kammiotekniikka on suunniteltu ja kehitetty Isossa-Britanniassa virtaviivaisen kierteen aikaansaamiseksi – keitin ei paineista kahvikuppia, ja tyhjiöidyssä uuttokammiossa on ilmatiiviit silikonitiivisteet parempaa uuttoa varten. Mihin nämä kaikki ominaisuudet sitten johtavat? Todella vahvaan kahviin. Innovatiivisen rakenteensa ansiosta “Strong Brew” valmistaa juomia, joissa on jopa 257 mg kofeiinia kuppia kohti (vertailun vuoksi: yksi espresso sisältää noin 84 mg kofeiinia).

NAUTI HERKULLISESTA KAHVISTA

“Strong Brew” on tavallisen vesipullon kokoinen ja yllättävän kompakti. Se sopii täydellisesti kotikäyttöön tai mukaan matkoille. Herkulliseen kupilliseen tarvitaan vain 15–18 g jauhettua kahvia, paperinen tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin* ja kuumaa vettä. Tuloksena on puhdas, raikas suodatinkahvi ilman huolta kuppiin eksyvistä kahvinporoista.

*Pakkaukseen sisältyy 100 paperisuodatinta. Uudelleenkäytettävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin on ostettavissa erikseen.

MIKÄ EKSTRA-VAHVASSA KAHVISSA ON NIIN HIENOA?

Kofeiini on treeniä edeltävien lisäravinteiden tärkein ainesosa, sillä se on tunnettu suorituskykyä parantavista ominaisuuksistaan. Suunnitellessaan “Strong Brew” -kahvinkeitintä Barista & Co kävi läpi satoja tutkimuksia yrittäessään määrittää täydellisen kofeiinimäärän kupillista kohden. Useimmissa tutkimuksissa oltiin yhtä mieltä siitä, että ihminen tarvitsee 3–5 mg kofeiinia jokaista painokiloa kohti parantaakseen suorituskykyään, juostakseen nopeammin ja viivästyttääkseen uupumista. Vahva kahvi voi todistetusti vahvistaa kahvinjuojaa!

Lisätiedot

Alkuperämaa:

Näyttö:

Vesisäiliö:

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Valmistaja
Takuu
Käyttää
Alkuperämaa

Hallinta

Näyttö

Kapasiteetit

Vesisäiliö

Mitat ja paino

Syvyys
Korkeus
Leveys
Paino

Käyttö ja huolto

Ei vielä kysymyksiä.

Arviot

0
0 arvostelut
0%
0%
0%
0%
0%

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Barista & Co Strong Brew kahvinkeitin – musta”